Skip to main content

Bent u klaar voor een grensverleggende samenwerking?

Schijt aan de Grens is een eigenwijs en eigentijds cultureel festival dat mensen uit de Limburgse en Brabantse regio verbindt. 

Samenwerking en verbinding zijn het hart van Schijt aan de Grens. Ook in het bedrijfsleven heb je verhinderd nodig en mensen die lef tonen, die grenzen durven te verleggen. Dat maakt Schijt aan de Grens bij uitstek een geschikte partner voor bedrijven. 

Dat we daar niet eerder op zijn gekomen! Ook bedrijven hebben immers affiniteit met kunst en cultuur. Een bruisend cultureel klimaat is een pré bij het aantrekken en behouden van gemotiveerde medewerkers.

Daarom is Schijt aan de Grens partner in big business. We bieden een breed pakket aan samenwerkingsvormen aan. Ook fiscaal is Schijt aan de Grens een aantrekkelijke partner: we hebben de ANBI-status en dat betekent dat bijdragen aan ons onder een vriendelijk fiscaal regime vallen. Weer een grens minder!

Wat bieden wij?

  • Allereerst onze eeuwige dankbaarheid!
  • Naamsvermelding op deze website en sociale media.
  • Naamsvermelding op beide festivalterreinen
  • Sponsoravond na het festival.
  • Maar vooral waardering voor u en/of uw bedrijf vanuit een cultuur minnende regio! 

Onze sponsoren

Schijt aan de Grens editie 2023/2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Schijt aan de Grens heeft de ANBI-status wat fiscale voordelen biedt voor donateurs.
Klik op het ANBI-logo voor meer informatie.

Informatie over het bestuur en het beloningsbeleid van stichting Schijt aan de Grens  is te lezen in het standaardform-pubplicht-anbi-algemeen Schijt aan de Grens