Grenscafé in de Meulewei | 15 mei

Woensdag 15 mei is er weer grenscafé, deze keer in de Meulewei in Geijsteren. Na het korte officiële gedeelte is er vooral ruimte voor ouderwetse gezelligheid en kan iedereen het terrein van de artist-in-residence-week verkennen. Daarnaast is er volop tijd om met elkaar van gedachte te wisselen over hoe de Zalige Zonde langzamerhand vorm aan het krijgen is. In zo'n groene sfeervolle omgeving zal niet alleen de beek maar ook de fantasie ongestoord kunnen stromen.

Onthulling van de zalige zonden poster | 27 maart

Woensdag 27 maart is tijdens een drukbezocht grenscafé in 't Helder in Overloon, de poster van Schijt aan de Grens 2019 onthuld. Onder de bezielende leiding van Dave Henckens werden de belangstellenden op de hoogte gebracht van de huidige stand van zaken per locatie. Wat staat er op het programma in augustus, waar is men mee bezig, wat is er nog nodig? Dit verhaal werd ondersteund door filmpjes waarin te zien was dat elke locatie zijn eigen accenten heeft. Daarna tijd voor hét moment van de avond: de onthulling van de poster van Schijt aan de Grens 2019. 

Grenscafé in 't Helder | 27 maart

Woensdag 27 maart is ons grenscafé gepland, ditmaal in 't Helder in Overloon. Wat willen we gaan doen? Nou verder gaan met onze Zalige Zonde natuurlijk :)

Naast de huidige stand van zaken, voorbeelden van ons thema en een toelichting op onze locaties willen we onze Zalige Zonde verder vormgeven. Dit kan interactief door met elkaar in gesprek te gaan, of iets presenteren aan de hand van een voorbeeld wat je in gedachten hebt. Ook is er ruimte om op zoek te gaan naar mensen die jou kunnen aanvullen of ondersteunen.

Want Schijt aan de Grens betekent ook dat alles kan!
Heb je vragen?
Neem dan met ons contact op.
VOLG ONS
© 2019 Schijt aan de Grens | ontwerp en realisatie Studio Coppis