LINTJE DOORKNIPPEN?

Of er überhaupt iets geknipt of doorgeknipt gaat worden is de vraag, maar feit is dat het festival officieel geopend gaat worden. Op ZATERDAG 24 AUGUSTUS om 13.00 UUR bij locatie 't Helder in Overloon zullen Burgemeester van Soest van Boxmeer en Wethouder Thielen van Venray op ludieke wijze de aftrap geven voor twee dagen Zalige Zonde!

HELAAS WAS DE LANGSTE FANFARE TE KORT!

Kijk, dit is De Langste Fanfare die op 25 augustus zou optreden bij Schijt aan de Grens. Inderdaad zóu optreden, want we hebben, met pijn in het hart, moeten besluiten "De Langste Fanfare" te cancelen omdat er te weinig aanmeldingen waren. Het goede nieuws is dat Die Verdammte Spielerei toch op zondag 25 augustus in Venray te zien is zodat je wel kunt kennismaken met dit muzikaal gezelschap dat een parodie brengt op de klassieke vorm van een fanfare.

Kik 5.0 trapt af! preview op Schijt aan de grens

In het Venrays Museum trapt KIK 5.0 af met een preview op ons festival. Deze expositie is vanaf 14 juni dagelijks te bezoeken. Natuurlijk willen wij hier ook een speciaal moment van maken tijdens ons GRENSCAFE van 20 JUNI!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zalige zonde van KIK, benieuwd hoe er verder vorm gegeven gaat worden aan ons festival of wil je graag van dichtbij de zalige zonde beleven?

Onthulling van de zalige zonden poster | 27 maart

Woensdag 27 maart is tijdens een drukbezocht grenscafé in 't Helder in Overloon, de poster van Schijt aan de Grens 2019 onthuld. Onder de bezielende leiding van Dave Henckens werden de belangstellenden op de hoogte gebracht van de huidige stand van zaken per locatie. Wat staat er op het programma in augustus, waar is men mee bezig, wat is er nog nodig? Dit verhaal werd ondersteund door filmpjes waarin te zien was dat elke locatie zijn eigen accenten heeft. Daarna tijd voor hét moment van de avond: de onthulling van de poster van Schijt aan de Grens 2019. 

Heb je vragen?
Neem dan met ons contact op.
VOLG ONS
© 2019 Schijt aan de Grens | ontwerp en realisatie Studio Coppis