Skip to main content

GRATIS THEATERWORKSHOP VOOR KINDEREN

16 SEPTEMBER 2021 – Lekker theater maken tijdens Schijt aan de Grens

Ben je tussen 7 en 13 jaar en speel je graag toneel? Of wil je weten of theater iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis theaterworkshop van Babette Holtmann. Babette geeft zaterdag 23 oktober tijdens Schijt aan de Grens twee workshops in ’t Helder in Overloon.

Babette Holtmann neemt je mee op een theateravontuur vol spelletjes en improvisatie, waarbij je jezelf kunt uitdagen en je grenzen verkennen. En het leuke is: je kunt geen fouten maken, alleen maar plezier. Aan het einde van de workshop presenteer je samen met de andere kinderen die hebben meegedaan wat je tijdens de workshop spelenderwijs hebt geleerd.Er zijn zaterdag 23 oktober twee workshops. De eerste van 13.00 tot 14.00 uur is voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar, de tweede voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar is van 15.30 uur tot 16.30 uur. In totaal kunnen 24 kinderen meedoen.

Heb je er al zin in? Stuur dan snel een mailtje met je naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd naar info@schijtaandegrens.nl.En wil je nog meer weten over zangeres en actrice Babette Holtmann? Kijk dan op haar website www.babetteholtmann.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Albers, 06-13964610.